Tijdens het gemeenteberaad van vrijdag 11 juni werd Eva Bruggeman voorgesteld aan de gemeente. Dat ging er gezellig aan toe, met af en toe een oprechte vraag. Hieronder de leukste foto’s van die avond. Meer informatie over de procedure die nu volgt, klik hier

Pannenkoeken

De avond begon met pannenkoeken eten met de jongste kinderen van de kerk. Die mochten Eva ook vragen stellen en daar hadden ze maar weinig moeite mee. Hoe lang ben je? Waar woon je? Ben je al eerder dominee geweest? Heb je kinderen en hoe oud ben je? Eva werd het hemd van het lijf gevraagd. Klik op de foto’s om te vergroten.

Betweeners

Na het pannenkoeken eten sprak Eva met de oudere groep jongeren in de kerk. Ze stelden zich aan elkaar voor en deden het spel ‘over de lijn’. Een spel waarbij zowel Eva als de jongeren stellingen hadden bedacht. Was je het eens, dan ging je over de lijn. Klik op de foto’s om te vergroten.

Gemeente in gesprek

Als afsluiting sprak Eva Bruggeman met de gemeente. Tijdens een gemeenteberaad, waar ook fysiek mensen aanwezig mochten zijn, werd ze voorgesteld door de beroepingscommissie en beantwoorde vragen van kerkleden. Klik op de foto’s om te vergroten.