Reserveer 30 september tot 2 oktober in de agenda

Het eerste weekend van oktober is het weer zover, Het Theaterweekend, waarbij we In één weekend, samen met jongeren van verschillende kerken een eigen theaterstuk maken. Ken je vrienden die het leuk vinden om mee te doen, vraag ze dan mee. Iedereen is welkom!

Je eigen theaterstuk

Op vrijdagavond wordt er uit drie Bijbelverhalen één gekozen die de jongeren in een modern jasje gaan steken. We gaan in groepen uit elkaar om met elkaar een hedendaags verhaal te maken.

Zang, dans, toneel, filmen of decor bouwen

Op zaterdag gaan we verder om het gekozen verhaal uit te werken. Dit kan door zang, dans, toneel, decor, iets creatiefs maken, een filmpje in elkaar zetten, enz. Je hoeft dus niet per sé mee te spelen in het theaterstuk. Voor iedereen is wel wat te doen. Filmen, decor bouwen, dans of toch een rol in het stuk. Je mag op zoek gaan naar je eigen talent. We oefenen flink door tot we het verhaal goed hebben doorgenomen.

Blijven slapen?

Elk jaar is het weer spannend of we in de kerk blijven slapen ! Op zondagochtend hebben we een generale repetitie en voeren we het stuk op voor een volle kerk!

Geef je nu op voor een waanzinnig leuk weekend!

Voor meer informatie neem je contact op met Iren Nauta (06-11340333)
Geef je gelijk op en mail ons je naam, leeftijd en, mobiele nummer!

We zien je graag vrijdag 30 september 2022 inloop van 19:00 bij het theaterweekend.

TERUGKIJKEN: Theaterweekend 2019

Lees hieronder het verslag van het theaterweekend 2019