Van 29 september t/m 1 oktober is het weer zover. In de Ontmoetingskerk wordt het Theaterweekend gehouden. In één weekend wordt er met jongeren van verschillende kerken een eigen theaterstuk gemaakt, op basis van een bekend Bijbelverhaal.

Op vrijdagavond wordt er uit drie Bijbelteksten één verhaal gekozen. Vervolgens gaan we daar gedurende het weekend met elkaar een eigen hedendaags verhaal van maken dat we op zondagochtend opvoeren voor de gemeente.

Zang, dans, toneel, decor….

Je kunt op verschillende manieren meedoen tijdens het weekend. Dit kan bijvoorbeeld door zang, dans, toneel, decor of een filmpje in elkaar zetten. Je hoeft dus niet per sé mee te spelen in het theaterstuk. Voor iedereen is wel wat te doen! Filmen, decor bouwen, dans of toch een rol in het stuk. Je mag op zoek gaan naar je eigen talent. We oefenen de hele zaterdag flink door tot we het theaterstuk goed hebben geoefend. Maar het is ook geen probleem als je tussendoor even weg moet om bijvoorbeeld te sporten.

Zaterdagavond is het mogelijk om in de kerk te blijven slapen als je dat wilt. Op zondagochtend ontbijten we samen en hebben we een generale repetitie, voor we het stuk opvoeren voor een volle kerk!

Geef je op of heb je vragen

Geef je nu op voor een onvergetelijk Theaterweekend!  Dit kan door uiterlijk een week van tevoren een appje met je naam en leeftijdte sturen naar Iren Nauta (06-11340333). Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met dit nummer.

Ken je vrienden die het leuk vinden om mee te doen, vraag ze dan vooral mee. Iedereen is welkom!

 

 

 

Pin It on Pinterest