Hieronder vindt u een uitleg over het reserveren voor kerkdienst. We mogen namelijk weer met meer personen naar de kerk. Voor de kerkdiensten moet u zich wel aanmelden.

Leest u wel eerst even de uitleg hieronder, daarna kunt u reserveren.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. De eerste keer dat u wilt reserveren, klikt u op de link kerkdienst reserveren (zie hieronder in het rode vlak). U komt dan op de kerkbezoekplanner.

2. U geeft aan dat u bij de dienst wilt zijn en met hoeveel personen

3. U krijgt een emailbevestiging van uw inschrijving. Let op! Pas op zaterdag ontvangt u een email waarin staat of u werkelijk voor de dienst bent uitgenodigd!

4. Inschrijven kan tot vrijdagavond voor de dienst

5. Kunt u onverwachts niet? Gebruik dan uw persoonlijke link (ontvangen per email) om uzelf weer af te melden. Het liefst uiterlijk vrijdag.

6. Alle volgende keren kunt u direct via uw persoonlijke link (terug te vinden in de bevestigingsmail) opgeven dat u graag naar een kerkdienst wilt. U ontvangt dan net als de eerste keer een bevestiging van inschrijving. Ook dan krijgt u pas op zaterdag te horen of u definitief op zondag kunt komen!

Kerkdienst reserveren? Klik hier

Let op! Op zaterdag ontvangt u pas de mail waarin u leest of u definitief bent uitgenodigd!

Niet digitaal?

We zijn ons bewust dat er gemeenteleden zijn die niet over digitale mogelijkheden beschikken. We willen u vragen te proberen of u via familie, vrienden of kennissen in uw omgeving kunt inschrijven. Mocht u echt niemand hebben die u hierbij kan helpen, dan kunt u op werkdagen (maandag tot vrijdag) tussen 19.00 - 20.00 uur bellen met mevrouw Tineke Bijl 0320 223474.

De kerkdienstplanner

We proberen met de kerkdienstplanner het bijwonen van een kerkdienst zo goed en eerlijk mogelijk te organiseren. De planner houdt bij het selecteren rekening met dat wie nog niet aan de beurt is geweest als eerste mag komen. Als u zich heeft opgegeven en toch niet kan, is het daarom fijn als u zich afmeld!

Uw Inschrijving aanpassen

In de e-mailbevestiging die u heeft ontvangen staat een knop (link) waarmee u uw aanmelding kunt wijzigen. Bewaar deze goed. Via deze link kunt u zich ook inschrijven voor toekomstige activiteiten of diensten. Ook als u uw inschrijving wilt annuleren omdat u onverhoopt toch niet kunt komen, kunt u dat doen via de knop in de e-mailbevestiging.

Nabije toekomst

We blijven de kerkdienst uitzenden via kerkdienst gemist. Om alles voorlopig in goede banen te leiden is digitaal aanmelden nu nodig. Zo kunnen we ons goed houden aan de geldende coronamaatregelen. En dat is wat we allemaal willen toch? Veilig naar de Ontmoetingskerk!