Hieronder vindt u een uitleg over het reserveren voor kerkdienst. Vanaf zondag 20 juni mogen we namelijk weer met 60 personen naar de kerk. Voor de kerkdiensten moet u zich wel aanmelden.

Reserveren doet u hier. Leest u wel eerst even de uitleg hieronder.

Kerkdienst reserveren? Klik hier

Uw Inschrijving aanpassen

In de e-mailbevestiging die u heeft ontvangen staat een knop (link) waarmee u uw aanmelding kunt wijzigen. Bewaar deze goed. Via deze link kunt u zich ook inschrijven voor toekomstige activiteiten of diensten. Ook als u uw inschrijving wilt annuleren omdat u onverhoopt toch niet kunt komen, kunt u dat doen via de knop in de e-mailbevestiging.

De kerkdienstplanner

We proberen op deze manier het bijwonen van een kerkdienst zo goed en eerlijk mogelijk te organiseren. De planner houdt bij het selecteren rekening met dat wie nog niet aan de beurt is geweest als eerste mag komen. Als u zich heeft opgegeven en toch niet kan, is het daarom fijn als u zich afmeld!

Niet digitaal?

We zijn ons bewust dat er gemeenteleden zijn die niet over digitale mogelijkheden beschikken. We willen u vragen te proberen of u via familie, vrienden of kennissen in uw omgeving kunt inschrijven.

Nabije toekomst

We blijven de kerkdienst uitzenden via kerkdienst gemist. We wensen dat we snel met meer dan 30 personen naar de kerkdienst kunnen. Om alles voorlopig in goede banen te leiden is digitaal aanmelden nu nodig. Zo kunnen we ons goed houden aan de geldende coronamaatregelen. En dat is wat we allemaal willen toch? veilig naar de Ontmoetingskerk!

Zingen en koffie drinken

En natuurlijk hopen we dat we op termijn ook weer mogen zingen tijdens en koffiedrinken na de kerkdienst. En als dit mag, dan verwachten we dat er niet meer hoeft te worden aangemeld. Een fijne gedachte, maar daar is nog geduld voor nodig.