Venster Verbindt

De afgelopen jaren is er veel tijd en energie geïnvesteerd in het schrijven en vormgeven van een Venster, het  gezamenlijke kerkblad van de PKN Lelystad en de HGL. Hoe belangrijk een kerkblad kan zijn, is wel gebleken in de afgelopen coronaperiode. Juist nu kan een mooi blad ons met elkaar verbinden.

Kerkblad van het jaar

We zijn dan ook trots dat Venster mee doet aan de Verkiezing `kerkblad van het jaar 2021″. Deze verkiezing  wordt jaarlijks georganiseerd door de Zalige Zalm, bureau voor geloofscommunicatie en uitgever van vele kerkbladen.

Decembernummer met hoop

Met ons extra dikke decembernummer hopen we hoge ogen te gooien bij de jury. Kijk hieronder en bekijk de video die David Brouwer maakte ter introductie van ons kerkblad. In totaal doen 39 kerkbladen mee aan de wedstrijd.

Zaterdag 17 april wordt tussen 12-13 uur de winnaar bekend gemaakt. Kijk hier voor meer informatie.