Online paasgezinsdienst

Het is zondag Pasen en dat is een prachtig feest om met de kinderen samen te vieren! Onze onlinekerkdienst is deze dag een echte gezinsdienst, dus ga er zondag om 10:00 uur gezellig met de kinderen voor zitten. Wil je een ander tijdstip kijken, dat kan natuurlijk ook. Klik dan hier en kies de juiste datum

 

Kind op Zondag 

Weg uit de dood - dat is wat we met Pasen vieren. Hoe donker en wanhopig het ook kan zijn, God weet een manier om opnieuw te beginnen. Christus overwint de dood. Er is geen kindernevendienst, maar Kind op Zondag kan je gewoon ook thuis vieren. De afgelopen weken stond het verhaal van Mozes centraal. Dat past ook heel mooi bij Pasen. Klik hier  om te lezen wat het programma is van de kIndernevendienst voor Pasen. Je vindt er het verhaal, de liederen een gebed en een gedicht.

Leuke paasideeën

Je kunt natuurlijk samen met de kinderen een mooie paastekening maken, maar hier vind je  prachtige instructiebladen voor knutselwerken en tekeningen. Daar staat ook het verhaal van Mozes door de Rode Zee. Een verhaal dat ook heel mooi bij Pasen past.

Pin It on Pinterest