Graag horen wij uw mening over het kerkblad!

Een gloednieuw kerkblad van 55 pagina’s dik met veel persoonlijke verhalen.Deze maand heeft iedereen die lid s van de PGL en de HGL gratis s het Startvenster ontvangen..Dit Venster valt onder een speciale editie van het kerkblad. Drie keer per jaar (Pasen, Kerst en Startweekend) worden deze editie met extra artikelen verzorgd door de redactie van Venster.

De communicatiecommissie is erg benieuwd wat je van Venster vindt. Wij vragen je daarom onderstaande enquête in te vullen. Het zijn slechts zes vragen. Op deze manier krijgen wij een idee hoe u het magazine ervaart, of u dit waardevol vindt en of het aan uw verwachtingen voldoet.

De enquête is in te vullen door hier te klikken.

Je kunt ook de QR-code scannen met je mobiele telefoon of tablet. Voor de mensen die de enquête graag op papier willen invullen, liggen er een aantal bij de koster in de Ontmoetingskerk. (NB. kruis aan wat van toepassing is; alle antwoorden worden anoniem verwerkt)

Alvast hartelijk dank voor het invullen van de enquête,. De resultaten worden in een volgend Venster gepresenteerd.