Vannaf 25 februari 2022 kunnen we weer gezamenlijk naar de kerk zonder dat we hoeven in te schrijven.  Hieronder leest je alle veranderingen.

- Inschrijven voor kerkdiensten is niet meer nodig. Ook het inschrijven als men door de week in de kerk komt hoeft niet meer.

- Er is geen beperking meer voor het aantal mensen in de kerkzaal. We hebben afgesproken de stoelen in eerste instantie nog te laten staan zoals ze nu staan. Mensen zitten dan wel weer naast elkaar, maar er blijft nog ruim plaats tussen de rijen. Als blijkt dat er te weinig ruimte is kunnen we de stoelen er langzamerhand  weer bij zetten.

- Koffie drinken na de dienst is weer mogelijk

- 1.5 meter afstand houden en mondkapjes zijn niet meer verplicht

- Het coronatoegangsbewijs voor de cantorij en externe verhuur komt te vervallen

- Alle activiteiten kunnen in overleg met de koster weer starten

Uiteraard blijven de basismaatregelen, zoals handen wassen (desinfecteren) bij binnenkomst, geen handen schudden, hoest en/of nies in je elleboog, blijf thuis bij klachten en ventileren, van kracht.

We gaan ervan uit dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt.