De voetjes van de vloer tijdens een van de feesten, gewoon chillen met je vrienden tijdens Sir la Roet of 15-/15+ avonden, serieuze gesprekken bij de Betweeners of Credo… In het Jeugdhonk gebeurde het allemaal. Het is echt een plek waar jongeren zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Om te vieren dat dit in februari al 20 jaar lang het geval is, organiseren we een groot reüniefeest! Dus ben jij ooit één van die jongeren geweest die een toffe tijd heeft gehad in het Jeugdhonk? Of ben je dat op dit moment? Wees dan van harte uitgenodigd!

Algemene informatie

Datum: 8 februari 2020

Tijd: Inloop vanaf half 8

Locatie: ’t Jeugdhonk (Schor 4)

Er zal een uitgebreid programma zijn, waarbij alles in het teken zal staan van herinneringen oproepen, de echte jeugdhonksfeer naar boven halen en (oude) vrienden ontmoeten.

LET OP! Er kan alleen contant betaald worden

Muziek

Een jeugdhonkfeest zonder goede muziek is natuurlijk geen jeugdhonkfeest. Tijdens de reünie zullen twee bandjes live muziek spelen. Het bandje Jammed zal nummers ten gehore brengen. Ook treedt The Fabulous French (en niet zoals eerder vermeld gewoonkipsate) op. Een vierkoppige bandje waarin ook jongeren uit de Ontmoetingskerk spelen. Luister hieronder een stukje van hun optreden bij JolPop.

Tekst gaat verder onder de video

Programma

Naast live muziek is er een korte documentaire te zien over het ontstaan van het Jeugdhonk, gemaakt door de huidige jeugd. Verder worden o.a. de Hitzone cd’s en karaoke DVD’s weer uit de kast gehaald, zal er een relikwieënhoekje zijn en uiteraard kan er alleen maar met contant geld betaald worden.

Stuur dit door!

Stuur deze uitnodiging vooral door naar mensen waarvan je denkt dat ze ook moeten komen! Het is voor ons erg lastig om te achterhalen wie er allemaal in het Jeugdhonk zijn geweest vroeger, dus we kunnen je hulp hierbij goed gebruiken!

Foto’s gezocht

Heb je nog leuke foto’s uit de jeugdhonk tijd? Stuur ze door naar: pers@pg-lelystad.nl Hieronder alvast een voor proefje. Met dank aan Theo Schilpzand.

 

Pin It on Pinterest