Deze tweede zomernieuwsbrief staat in het teken van de zomervakantie  met veel leuke ingezonden vakantiefoto’s van thuisblijvers en reizigers. Ook dominee Klaas de Lange is terug van vakantie en schreef een zomergroet/bemoediging. Willem van Dijk verzamelde alle berichten en schrijft een mooi voorwoord.

In quaranTENTEN

De serie ‘In Quarantain met…’ sluiten we af met een speciale zomeredititie:  ‘In quaranTENTEN met…’ Jildou interviewt Abel van Doodewaard en vraagt hoe hij dit jaar de vakantie heeft beleefd.  Verder kunt u lezen over de Waterwijkviering en hebben we een aantal nieuwsberichten.

Namens de kerkenraad

In de kerkdiensten die momenteel worden gehouden hebben een aantal wijzigingen plaatsgevonden. Meer daarover leest u in het bericht namens de kerkenraad.

Klik hier onder op de tekst om de Zomernieuwsbrief te lezen

Nieuwsbrief - 14-8-2020

Uitprinten

Ook uw steentje bijdragen? Deel deze nieuwsbrief met hen die geen internet hebben. Print de nieuwsbrief uit en gooi hem door de brievenbus.

De nieuwsbrief in je mail

Wilt u de laatste nieuwsbrieven van de PG-0elystad in je mailbox ontvangen, klik dan hier.