Afscheidsdienst

Na anderhalf jaar nemen we afscheid van onze fantastische jongerenwerker André van der Galiën. Dat gebeurt zondag 27 juni tijdens de kerkdienst. Wil je bij deze afscheidsdienst aanwezig zijn, meld je dan snel aan via de website.

Doopdruppels voor de kleintjes

Zondag is ook de overstapdienst voor de kleintjes. Er worden mooie doopdruppels uitgereikt aan de 4-jarigen van onze kerk. De doopdruppel is tijdens de doop gemaakt en wordt altijd vier jaar laten aan het kind zelf overhandigd als een mooie herinnering aan een bijzondere gebeurtenis. De 4-jarige worden daarbij gelijk welkom geheten bij de Kinderkerk!

Afscheid van Kinderkerk

Vier meiden nemen die jaar afscheid van de kindernevendienst. Zij maken de overstap naar de Betweeeners! Ook zij worden op een bijzondere manier in het zonnetje gezet.

Durf op reis te gaan

Het thema van deze dienst is: Durf op reis te gaan! Al met al wordt het een prachtdienst voor jong en oud! Daar wil je toch gewoon bij zijn! Meld je snel aan en klik op de link.