Welkom bij de Ontmoetingskerk

AgendaContact opnemen

Kerkdiensten in De Ontmoetingskerk

Ochtenddiensten

In de Ontmoetingskerk wordt iedere zondag om 10:00 uur een kerkdienst gehouden. De kerk is een half uur voor het begin van de dienst open.

In de hal is een gastvrouw aanwezig om iedereen verder te helpen en wegwijs te maken in het kerkgebouw.

Avonddiensten

Op zondagavond is er bijna wekelijks een dienst om 19:00. In de agenda staat wanneer.

Na de dienst is er altijd tijd voor ontmoeting onder het genot van een kop koffie/thee.

Livestream op zondag

Kijk live mee met onze diensten

Via Kerkdienstgemist is het mogelijk om live mee te kijken op zondag of op een ander moment terug te kijken en luisteren.

Ontmoetingen

De kerkdiensten van de Ontmoetingskerk zijn heel verschillend, maar er is één overeenkomt: het draait om de ontmoeting, De Ontmoeting met God en met elkaar staat centraal.

Toegankelijk

Onze kerkdiensten zijn heel toegankelijk en inspirerend. In de diensten lezen we  de oude verhalen uit de Bijbel die ons nog steeds kunnen helpen bij het leven van alle dag.  In ons vaak drukke bestaan is de Ontmoetingskerk een plek om tot rust te komen, zodat je daarna weer gesterkt en met nieuwe energie de week in kan gaan.

De sfeer verschilt van dienst tot dienst. Er zijn traditionele kerkdiensten, maar er zijn ook kerkdiensten waarin we gebruik maken van een mobieltje of waarin de kinderen centraal staan. De wat specialere diensten zijn heel toegankelijk voor als je niet zo vaak naar de kerk gaat of als je nog nooit in de kerk bent geweest. Stap gerust eens binnen bij het Hemels Gelag, een viering tussen kerk en kroeg of neem je kinderen mee naar een Gezinsdienst.  Je bent iedere zondag welkom. We ontmoeten je graag!

Speciale themadiensten

Gedurende het kerkelijk jaar zijn er op zondagochtend regelmatig speciale diensten zoals zangdiensten, gezinsdiensten, evangelische diensten, avondsmaaldiensten oecumenische diensten en doopdiensten.

Kijk voor het aanbod in de agenda.

Hemels Gelag

Vijf keer per jaar is er het Hemels Gelag. Dit is een viering die hangt tussen kerk en kroeg. Het is een viering voor iedereen met veel interactie.

Er is altijd een actueel onderwerp met een uitdagende spreker en natuurlijk is er ruimte voor een drankje na afloop aan de bar.

Het Hemels Gelag vindt plaats om 19:30 in het Jeugdhonk van de Ontmoetingskerk.

Roze Viering

Een aantal keer per jaar wordt er in de Ontmoetingskerk een Roze Viering gehouden Deze viering voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LHBT) is bedoeld voor iedereen.

De dienst wordt georganiseerd door mensen uit verschillende kerken en de Liberaal Joodse Gemeente. Tijdens de dienst is er ruimte voor verhalen, het aansteken van het licht, samen zingen en stil zijn.