Een plek voor ontmoeting en bezinning

Persoonlijk door te delen, ontmoeten en verdiepen
AgendaContact opnemen

Ontmoetingskerk lelystad

Wie zijn we?

Wij zijn een kerk waar je welkom bent en ruimte krijgt om je persoonlijke geloofsreis te gaan. Het is Gods liefde die ons inspireert en de Bijbel is de bron voor ons handelen.

Delen, ontmoeten en verdiepen
zijn de kernwoorden die ons helpen om in het voetspoor van Jezus te gaan.

De Ontmoetingskerk is méér dan een kerkgebouw, het is een prachtige ontmoetingsplek, voor de gemeente, voor de buurt, voor wie maar wil.

PG Lelystad is een Groene Kerk en maakt deel uit van de Protestantse Kerk.

Wat doen we?

De Ontmoetingskerk is een plek voor stilte, bezinning en gebed. Een plek om te vieren bij bv. trouwen, dopen of rouwen. Er is ook veel ruimte voor muziek.

Wij hebben aandacht voor onze medemens en komen graag in actie om onze talenten in te zetten voor de lokale kerk, de Lelystadse samenleving en de wereldwijde gemeenschap.

Kerk voor jou!

Persoonlijke Verhalen

Het geloof in de Ontmoetingskerk wordt heel divers beleefd. In een serie persoonlijke verhalen vertellen mensen van alle leeftijden wat zij vinden in onze kerk.

Kerk in de stad

De Ontmoetingskerk wil er graag zijn voor de inwoners van Lelystad. Stap onze kerk binnen om zomaar even tot rust te komen of een kaarsje te branden. Er is ruimte om naar muziek te luisteren of een gesprek te voeren met een vrijwilliger of predikant. Ook kunt u uw gedachte of een gebed in het gastenboek schrijven.

De kerk is dagelijks open van 10 - 12 uur. Je bent welkom!

Het gebouw

De Ontmoetingskerk is het oudste kerkgebouw van Lelystad.

Het is 1968 gebouwd naar een ontwerp van architect Onno Greiner voor de Hervormde en Gereformeerde gemeenten van Lelystad.

De kerk is in 2009 verbouwd. De binnentuin heeft een overkapping gekregen en is omgebouwd tot een open, gezellige en gastvrije ontvangstruimte.

Pin It on Pinterest