Een feestelijke en zonnige start van het nieuw kerkelijk seizoen met de bevestiging van jongerenpredikant Eva Bruggeman. Het was een prachtige dienst waarin Eva zelf voorging.

Blij je te zien Eva!

Dominee Klaas de Lange gaf Eva een warm welkom. Blij je te zien, Eva! Predikant Marleen Blootens bevestigde Eva in haar ambt. Zij sprak mooie woorden: “Eva, ik ken je als vrolijk, sociaal en geïnteresseerd. Je hebt een innemende persoonlijkheid. Je bent enthousiast over je geloof, maar ook kritisch. Moeilijke vragen horen bij het geloof en bij ons leven. Ik ben overtuigt dat je hier in de Protestantse Gemeente Lelystad tot zegen zal zijn, God zal je onafscheidelijk blijven vergezellen”.

Mensen gemaakt door God

De preek van Eva ging over talenten. We zijn allemaal even waardevol voor Gods gemeente!  Je bent onmisbaar, ook al voel je het misschien niet altijd zo. We vormen samen het lichaam van Christus en iedereen maakt daar deel van uit.

Taartenbakwedstrijd

Na de dienst was de aftrap van het kerkelijke seizoen met de prijsuitreiking van de bakwedstrijd: Een professionele jury bestaande uit meester banketbakker Tjep Fennema, koster Petra de Vroom en talentvol bakster Meike Bolhuis. Zij proefden bijna dertig koekjes, cakes en taarten. Later deze week volgt hier van een fotoverslag. Hou de website in de gaten.

Fotoreportage

Beleef hieronder de dienst opnieuw middels een fotoreportage van Daan van der Pijl en David Brouwer. Klik op de foto’s om te vergroten.