Kom zaterdag 16 december naar ‘Kerst In De Stad’

Kerst is het feest van de geboorte van Jezus Christus; het feest van Verwachting en van Hoop. Juist in een wereld waar veel onrust, angst, verdriet en onzekerheid is. Met kerst vieren we dat er altijd Hoop en Licht is en dat dit zal blijven bestaan, hoe donker het leven ook is of zal worden. Dat mogen we vieren, ín en mét de stad.

Kerstwensboom

Vanaf 13:00 uur kunt u/kan jij gezellig een bakkie komen doen aan één van onze kersttafels. Kinderen kunnen gratis cupcakes versieren (en een ieder die zich jong voelt mag natuurlijk ook versieren) er staat een mooie wens-kerstboom en om 14:30u gaan we samen met een koor kerstliederen zingen. Het middagprogramma duurt tot 15:30 uur.  Je vindt ons in de Neringpassage; voor BinnenInn en in SPOT (oude ABC-gebouw)

Levende kerststal

’s Avonds, tijdens de ‘Lichtjesparade’ op het Agorahof, is er een levende kerststal en delen we gratis heerlijke warme chocolademelk uit. Kinderen kunnen een ‘rondleiding’ door de kerststal krijgen.

Vier dit feest mee!

‘Kerst In De Stad’ is een initiatief van Platform Lelystadse kerken en het Straatpastoraat Lelystad. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Jongeren broedplaats SPOT, BinnenInn en City Marketing Lelystad. De kerstboom wordt gesponsord en geleverd door Toms Creek.

Pin It on Pinterest