Je bent jong en... je bent belangrijk!

De Ontmoetingskerk speciaal voor kinderen
AgendaActueel

speciaal voor kinderen.

Crèche voor de kleintjes

Tijdens alle ochtenddiensten is er in de Ontmoetingskerk oppas voor de kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen kunnen spelen, puzzelen of tekenen. Er wordt ook voorgelezen, er worden liedjes gezongen en spelletjes gedaan. Aan het eind van de dienst kunnen de kinderen worden opgehaald om bij de zegen aanwezig te zijn.

Kindernevendienst (vanaf 4 jaar)

Zit je op de basisschool en gaan je ouders zondags naar de kerk dan hoef je je niet te vervelen, want er is altijd wat te doen voor jou. Twee keer per maand is er ook kindernevendienst.  Wil je weten welke zondagen dit zijn, dan kun je je aanmelden voor de whatsappgroep. Mail dan onze jongerendominee Eva.

Tijdens de andere diensten is er voor de kinderen een hoekje achter in de kerk waar ze kunnen spelen/tekenen, enz. Twee keer per jaar is er een speciaal kinderprogramma: de Kinderkerk.

De leukste zondagen zijn die rond Kerst en Pasen. Dan wordt er aan een project gewerkt. Dat betekent dat je vijf of zes weken lang aan iets bouwt. Dit kan van alles zijn en vaak krijg je zelf ook een verrassing.

De Prutsertjes (vanaf 8 jaar)

Lekker knutselen met hout, papier of stof. Als je 8 jaar of ouder bent en je zit nog op de basisschool dan moet je bij de Prutsertjes zijn. Behalve wekelijks knutselen, vieren we ook samen sinterklaas en kerst!  De prutsertjes is een knutselclub waar iedereen welkom is. Ook voor kinderen die niet of af en toe naar de kerk komen staat de deur open! Kom gerust een keertje kijken. Iedere dinsdagavond in de Ontmoetingskerk van 18:45 tot 19:45 uur.

Eva Bruggeman -jongerenpredikant

evabruggeman@pg-lelystad.nl