De kerk is een plek waar ruimte en rust is om te rouwen.

God is er juist in de chaos, de wanhoop en het verdriet.
Contact opnemen

 Rouwen

De Ontmoetingskerk is er voor de moeilijke momenten in het leven. Het delen van verdriet hoort daarbij. Dominee Klaas, ouderenpastor Marjolen of jongerenpredikant Eva bieden ondersteuning in deze vaak zware periode.  Zij zijn een luisterend oor en gaan ook lastige levensvragen niet uit de weg. Juist in periodes van ziekte en rouw kan hun bezoek verlichting bieden en hoop geven.

 

Steun en toeverlaat

Ouderenpastor Marjolen is nauw betrokken bij de ouderen in en rondom de kerk. Juist als het eind van het leven in zicht is, blijft zij nauw betrokken. Ze gaat in gesprek en probeert er te zijn voor alle betrokkenen.

 

Uitvaartdienst in de kerk

In de Ontmoetingskerk kan de uitvaartdienst plaats vinden. In overleg met dominee Klaas, ouderenpastor Marjolen of jongerenpredikant Eva wordt de dienst met de familie besproken. Daarin is veel ruimte voor persoonlijke bijdrage. Ook als u de kerk wilt huren voor een uitvaartdienst is dat mogelijk. De kosters Frank en Petra nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en doen hun uiterste best om alles zo goed mogelijk te regelen.

Protestantse gemeente Lelystad

Persoonlijke rouwverhalen

Kettingbrief – op weg naar Pasen

Kettingbrief – op weg naar Pasen

Op weg naar Pasen. Dat is het thema van de Kettingbrief:  Een brief met vooral veel mooie passende gedichten. Ouderenpastor Marjolen Veerbeek heeft het geheel samengesteld.. De...

Lees meer

Ik zoek hulp

Je kunt met elke vraag bij ons terecht. Heb je een vraag over het geloof of heb je (hele praktische) ondersteuning nodig?

Ons uitgangspunt is dat we binnen 48 uur (op werkdagen) contact met je opnemen.

Pin It on Pinterest